Principes van Acceptance en Commitment Therapie

Bij een ACT training worden de principes van Acceptance and Commitment Therapy behandeld. Deze training richt zich op belangrijke onderwerpen die centraal staan in ACT, zoals acceptatie, defusie, het zelf, mindfulness, waarden en toegewijd handelen. Tijdens de training leren de deelnemers een breed scala aan technieken en benaderingen die hen kunnen helpen bij het omgaan met moeilijke situaties en het vergroten van hun psychologische flexibiliteit.

ACT is een vorm van gedragstherapie die gericht is op het vergroten van de psychologische flexibiliteit door middel van acceptatie en mindfulness. Het biedt tools en strategieën om negatieve gedachten en emoties te observeren zonder erin verstrikt te raken, zodat men beter in staat is om bewuste keuzes te maken die aansluiten bij hun persoonlijke waarden. ACT heeft brede toepasbaarheid en kan worden gebruikt bij verschillende psychische problemen en levensuitdagingen.

Invivo Act Academy biedt ACT trainingen aan waarbij deze principes uitgebreid worden behandeld. Door praktijkervaring als basis te nemen, leggen zij de nadruk op creativiteit, moed en enthousiasme in plaats van standaardprotocollen of eenvoudige interventies. Bij het volgen van een ACT training bij Invivo Act Academy profiteert u van de voordelen van een holistische benadering die gericht is op groei en ontwikkeling binnen uw persoonlijke context.

Cursusmateriaal

Bij een ACT training ontvangt u uitgebreid cursusmateriaal dat u zal begeleiden bij het leren en toepassen van de principes van Acceptance and Commitment Therapy. Dit materiaal omvat onder andere handleidingen, werkboeken, oefeningen en casestudies. Het is zorgvuldig samengesteld door Invivo Act Academy om ervoor te zorgen dat u alle benodigde tools en informatie heeft om de concepten van ACT goed te begrijpen en in de praktijk te brengen. Door middel van interactieve sessies, praktische oefeningen en discussies wordt u stap voor stap begeleid in uw leerproces. Zo kunt u na afloop van de training zelfstandig aan de slag met ACT en uw cliënten of patiënten ondersteunen bij het vergroten van hun psychologische flexibiliteit.

Toepassing van ACT

ACT is een zeer veelzijdige therapievorm die toegepast kan worden bij verschillende psychische problemen en levensuitdagingen. Of u nu te maken heeft met angststoornissen, depressie, verslaving, chronische pijn of stress, ACT biedt handvatten om beter om te gaan met deze uitdagingen. De principes van acceptatie en mindfulness zijn universeel en kunnen op allerlei gebieden van het leven worden toegepast. Of u nu therapeut bent of zelf geïnteresseerd bent in persoonlijke groei, de toepasbaarheid van ACT is eindeloos. Het helpt mensen om bewustere keuzes te maken die aansluiten bij hun waarden, zodat ze meer voldoening en veerkracht ervaren in hun dagelijks leven.

Voordelen van het volgen van ACT therapie bij Invivo

Bij het volgen van een ACT training bij Invivo Act Academy geniet u van vele voordelen. Als gerenommeerd opleidingsinstituut met 10 jaar ervaring in Acceptance and Commitment Therapy (ACT), biedt Invivo Act Academy hoogwaardige trainingen die u voorzien van de kennis en vaardigheden om ACT effectief toe te passen. De trainingen worden verzorgd door ervaren professionals die hun expertise delen op een inspirerende en interactieve manier.

Invivo Act Academy onderscheidt zich door haar holistische benadering, waarbij de focus ligt op groei en ontwikkeling binnen uw persoonlijke context. U ontvangt uitgebreid cursusmateriaal dat u begeleidt bij het leren en toepassen van ACT principes, inclusief handleidingen, werkboeken en oefeningen. Daarnaast biedt de academy praktijkgerichte sessies waarin u de geleerde technieken kunt ervaren en toepassen.

Door het volgen van een ACT training bij Invivo Act Academy vergroot u niet alleen uw professionele vaardigheden, maar ook uw eigen psychologische flexibiliteit. U leert hoe u cliënten of patiënten kunt ondersteunen bij het vinden van balans, veerkracht en voldoening in hun leven. Investeer in uw groei als professional en maak gebruik van de expertise en kwaliteitstrainingen die Invivo Act Academy te bieden heeft.

 

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Mantelzorgawards
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart