Lunette x Womanizer – De menstruatiestudie – Lunette menstruatiecup

Orgasmes en seksueel genot gebruiken om je menstruatiepijn te verlichten – het idee achter ‘menstruatie’.

Of je nu bent ovulatie, kramp of gewoon pms-ing, een beetje quality DIY-time is misschien wel het antwoordeh. Orgasmes voelen ongetwijfeld geweldig aan, of ze nu het resultaat zijn van seks met een partner of masturbatie, maar kunnen ze echt helpen om menstruatiepijn te verlichten?

Zoals je weet, werkten we vorig jaar samen met de rockster-peeps van Rokkenjager om een ​​eerste in zijn soort te lanceren 3 maanden studie op masturbatie en het effect ervan op menstruatiepijn. Wij wilden niet alleen om taboes rond deze twee onderwerpen te bestrijden, maar ook om te kijken of orgasmes en het gebruik van een menstruatiecup menstruatiesymptomen kunnen verlichten, en zo ja, in welke mate. Gedurende de periode van drie maanden, 486 deelnemers werd gevraagd om geen pijnstillers te nemen voor hun menstruatiesymptomen en in plaats daarvan te masturberen. Elke deelnemer was uitgerust met zijn eigen Kersenrode Womanizer Starlet en Lunette menstruatiecup om de studie uit te voeren.

We zijn zo opgewonden om te zeggen dat de resultaten eindelijk binnen zijn – en ze zijn gevalideerd door Dr. Jones, klinisch psycholoog, seksuoloog en hoofdonderzoeker van de studie. Kiep bij het lezen om te zien ons favoriet statistieken, download het volledige rapport en kom erachter waarom we aanraden om wat tijd voor jezelf te nemen tijdens je tijd van de maand, met minimale rommel en maximaal plezier.

Wat veroorzaakt pijnlijke menstruatie?

Pijn en ongemak tijdens je menstruatie kunnen zich op verschillende manieren manifesteren, maar de meest voorkomende vorm van menstruatiepijn zijn menstruatiekrampen. Bijna alle menstruaties hebben op enig moment in hun leven last van premenstruele symptomen en tot 15% heeft last van extreme menstruatiepijn, de zogenaamde dysmenorroe. Omdat de baarmoeder tijdens de menstruatiecyclus samentrekt, kan dit krampen en pijn in de buik en onderrug veroorzaken. Dit type spierpijn is het gevolg van het feit dat de baarmoederspieren tegen de omliggende bloedvaten duwen en tijdelijk zuurstof naar de spieren afsnijden. Hoofdpijn is een andere menstruatiepijn die vaak optreedt als gevolg van fluctuerende niveaus van oestrogeen en progesteron. Hoewel de moderne geneeskunde het gebruik van pijnstillers en warmtetherapie suggereert om menstruatiepijn te behandelen, is er een andere, meer holistische benadering.

Solo-periodeseks is waar het om draait. Bewijs nodig? Blijf lezen.

Het verband tussen orgasmen en pijnverlichting is tot nu toe niet volledig begrepen, maar de belangrijkste theorie is dat de endorfines die vrijkomen wanneer je een orgasme krijgt, kunnen helpen bij het verlichten van menstruatiepijn. Ons lichaam maakt endorfine vrij als reactie op zaken als pijn en stress, maar ook op meer lonende activiteiten zoals eten, sporten of seksueel genot.

Endorfines worden geproduceerd door uw centrale zenuwstelsel en de hypofyse, een klier ter grootte van een erwt in uw hersenen die hormonen produceert en het metabolisme, de groei, de voortplanting en de bloeddruk regelt, naast vele andere vitale processen. Seksuele activiteit stimuleert de hypofyse en veroorzaakt de afgifte van “feel-good hormonen” zoals endorfines, dopamine, serotonine, oxytocine en acetylcholine.

Endorfines helpen bij pijnbestrijding omdat ze interageren met de opiaatreceptoren in onze hersenen om onze perceptie van pijn te verminderen en onze pijndrempel te verhogen. Ze werken op dezelfde manier als medicijnen zoals morfine en codeïne, dus ze zijn in feite de natuurlijke pijnverlichting van uw lichaam.

Mors de bonen over het tikken van de boon!

Verbazingwekkend, de menstruatie Studie liet zien dat 90% van de deelnemers zouden masturbatie aanbevelen om menstruatiepijn te bestrijden aan een vriend, met maar liefst 85% van plan om hun masturbatieroutine te handhaven om menstruatiepijn te bestrijden. Dus wat je ook doet, sluit het niet uit en durf je er niet voor te schamen!

Menstruatiepijn is echt en zoals je weet – niet gelijk geschapen. We hebben allemaal een vriend die nauwelijks merkt wanneer tante Flo in de stad is, en een andere die vanwege hevige krampen met ziekteverlof moet. 37% van onze studiedeelnemers meldde dat ze altijd krampen hebben op de eerste dag van hun menstruatie, maar na 3 maanden menstruatie magisch, het was nog maar een kwart! (25%) Zoals eerder gezegdTijdens een orgasme laat het lichaam een ​​stroom van dopamine en serotonine vrij, die tijdelijk als natuurlijke pijnstillers werken.

Menstruatie studie

En laten we eerlijk zijn: wie is er geen leuker/beter/gelukkiger mens na een solosessie? Wel, er is een chemische reden voor. De bovengenoemde endorfines die vrijkomen tijdens een orgasme zijn allemaal in verband gebracht met een verbeterd humeur. In het begin, 27% van ouw studiedeelnemers meldden: dat ze zich vóór hun menstruatie altijd prikkelbaar, snel geagiteerd en ongeduldig voelden, maar na de onderzoeksperiode van 3 maanden meldde slechts 14% dit. Klaar om uit die emotionele achtbaan te springen? Of spring in ieder geval op een soepelere rit.

Menturbatie studie

Als je op ons lijkt, heb je de neiging om iets warms op je onderbuik te leggen, zoals een verwarmingskussen of een warm washandje om je krampen te verlichten, toch? Het kan helpen om uw baarmoederspierweefsel te ontspannen door de vernauwing van bloedvaten te verminderen en de bloedtoevoer naar de baarmoeder te verbeteren. Maar kan een orgasme in plaats daarvan een tijdelijke kibosh op krampen zetten? Bij het begin, 4 van de 10 (40%) deelnemers meldden dat ze op hun eerste dag altijd zin hebben om in bed op te kruipen, een warmwaterkruik te gebruiken of een warm bad te nemen. Na 3 maanden, slechts een kwart (27%) zei zo. Interessant!

Menstruatie studie

En toen we dachten dat de gegevens niet sappiger konden worden, komt hier dit: 70% meldde dat regelmatige masturbatie verminderd de intensiteit van menstruatiepijn. Masturbatie lijkt een langduriger effect te hebben op de intensiteit van menstruatiepijn, zelfs als het niet bewust wordt gedaan om menstruatiepijn te bestrijden.

Menturbatie studie

Kortom, de voordelen van menstruatie kan niet O-ervaren, en sinds mstotteren op je menstruatie hoeft niet rommelig of vervelend te zijn (je weet hoe levensreddend het gebruik van een Lunette menstruatiecup kan zijn, wat een volledig rommelvrije ervaring biedt.) we raden u ten zeerste aan om het eens te proberen.

Zoals u weet, Lunette wil het menstruele welzijn bevorderen en helpen om de menstruatie zo comfortabel mogelijk te maken… Dus, zoete bonen, we verkopen officieel seksspeeltjes om menstruatiepijn te bestrijden en je te concentreren op al het goede gevoel! Klik hier om te winkelen.

Lees het volledige onderzoeksrapport en ontdek wat de rest van de statistieken onthulden over de kracht van menstruatie! Dit wil je niet missen.

Download het volledige rapport door u hieronder te abonneren op onze nieuwsbrief

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Mantelzorgawards
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart