Vulva Cookie Decoratie Tutorial – Lunette Menstruatie Cup

Onze samenleving is helemaal cool met het gooien van eufenismen en willekeurige slangwoorden voor vagina. Te vaak leren we onze kinderen schattige terminologie die alleen werkt om de vagina te versterken als iets ongepasts waar niet over mag worden gepraat, in tegenstelling tot wat op zijn best een geweldig stukje anatomie dat evolueert en verandert met de eigenaar.

We moeten ook mensen met vagina’s empoweren door het woord te verspreiden dat vagina’s en vulva’s niet op een bepaalde manier horen te zijn of er niet op een bepaalde manier uit mogen zien. Ze zijn net zo verschillend als vingerafdrukken – we hebben allemaal een unieke. Daarom brengen we je een speciale kleine activiteit om alle prachtige vulva’s die er zijn te waarderen: Vulva-zelfstudie voor het versieren van koekjes

We werkten samen met Bak winkel om u een recept en decoratietips te geven die verre van uw gemiddelde chocoladekoekje zijn. Lees verder voor het volledige recept.

Voordat je begint

De zelfstudie vereist dat u over de volgende items beschikt:

– Een standmixer of handmixer

– Maatbekers en lepels OF een keukenweegschaal

– Spuitzakken of plastic boterhamzakjes

– Piping tips (cirkel of bloemblaadje/blad tips)

Recepten maakt ongeveer 2 dozijn koekjes met gesneden suiker.

Ingrediënten:

500 gram (3 kopjes) All-Purpose Meel

1/2 pond boter (1 kop) Ongezouten boter, kamertemperatuur

400 gram (1 ½ kopje + 3 eetlepels) witte kristalsuiker

½ theelepel Zout

2 eieren, kamertemperatuur

Routebeschrijving*:

1. Verwarm de oven voor op 325 ° F

2. Bekleed een bakvorm met bakpapier en zet opzij

3. Combineer bloem en zout in een middelgrote mengkom met een garde.

4. Gebruik een standmixer of handmixer om boter en suiker in een kom te combineren met het paddle-opzetstuk. Mix op lage snelheid tot gecombineerd. Schraap de kom goed af.

5. Klop de eieren los en voeg ze langzaam toe aan het boter/suikermengsel tot ze gemengd zijn.

6. Schraap de kom en voeg alle droge ingrediënten in één keer toe. Mix op laag tot gecombineerd.

7. Gooi het op het aanrechtblad, kneed een paar keer lichtjes en wikkel het in saran.

8. Bewaar het verpakte deeg 15-20 minuten in de koelkast voordat je het uitrolt

*Zie instructievideo’s op Lunette’s IGTV voor verdere instructies over het uitrollen en snijden van de koekjes

9. Bak gesneden koekjesvormen in de voorverwarmde oven gedurende 14-15 minuten, draai de pan halverwege. Koekjes moeten aan de randen lichtbruin zijn

10. Laat iets afkoelen voordat je gaat decoreren

Vulva-koekjes

Bak Shoppe TO Royal Icing

Recept zou genoeg royal icing moeten produceren om 2 dozijn koekjes te overstromen en te versieren

Ingrediënten:

500 gram (3 kopjes) Poedersuiker

40 gram (5 afgestreken eetlepels) Meringuepoeder

1/8 kop – 1/4 kop water

Routebeschrijving*:

1. Combineer ingrediënten in middelgrote mengkom met peddelbevestiging.

2. Mix gedurende 10 minuten op de laagste snelheid.

3. Suikerglazuur moet glad zijn (zonder korrels) en dik van consistentie

4. Scheid de dikkere consistentie in 3-5 kleine kommen (om kleur toe te voegen) en bedek de kommen met saran of vochtige papieren handdoek

Veel plezier met bakken!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Mantelzorgawards
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart